Author Topic: AISmooth at VTBS?  (Read 779 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hansswe

  • Turbine 2nd Officer
  • ***
  • Posts: 198
AISmooth at VTBS?
« on: January 27, 2009, 12:07:55 PM »
Hello
I have a problem with my AISmooth. When i stay at VTBS AISmooth close or it shows a error that AISmooth will close. I have VTBS 2008 from Siamavsim (i think). And when i stay at other airports AISmooth works normal. I use AISmooth ver 1.20.
I just install the new scenery VTBS. Can AISmooth miss VTBS in the program or something and how can i fix it?

Thank you.

Hans

Offline jesse_reid

  • Turbine 2nd Officer
  • ***
  • Posts: 142
Re: AISmooth at VTBS?
« Reply #1 on: January 27, 2009, 02:06:22 PM »
Hello
I have a problem with my AISmooth. When i stay at VTBS AISmooth close or it shows a error that AISmooth will close. I have VTBS 2008 from Siamavsim (i think). And when i stay at other airports AISmooth works normal. I use AISmooth ver 1.20.
I just install the new scenery VTBS. Can AISmooth miss VTBS in the program or something and how can i fix it?

Thank you.

Hans

I believe AISmooth has issues with airports that are not part of the original sim. I am unsure if there is a fix for this, but if there is, I'd be interested in it as well, because I really enjoy that VTBS scenery.
No To Australian Internet Censorship!
http://www.nocleanfeed.com/

Offline Hansswe

  • Turbine 2nd Officer
  • ***
  • Posts: 198
Re: AISmooth at VTBS?
« Reply #2 on: January 28, 2009, 07:58:18 AM »
So AISmooth is the only that take care of AI-planes at the airport or is it another that can do the same or maybe is better than AISmooth?

Offline Garfield_x

  • Turbine 1st Officer
  • ****
  • Posts: 490
Re: AISmooth at VTBS?
« Reply #3 on: January 28, 2009, 10:32:22 AM »
i thougth there was also a program called 'ai seperation'
Peter van der Veen
World of AI Team Member
AITA2014, AIFPC and ACA2005/2013/2016 developer
http://aifs.pvdveen.net

Offline Steve89

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 20
Re: AISmooth at VTBS?
« Reply #4 on: August 14, 2011, 10:37:32 AM »
Sorry to resurrect a dead thread guys, but i thought it would be better than starting a new one?

I was wondering if anyone had a fix for this? It happens to me when i fly:

FS2004 9.1
AiSmooth v1.20
ARMI VTBS 2010
Overland RKSI

And the same happens with Separation.


Any help is appreciated!

Regards,

Steve

Offline russian

  • Command Captain
  • *******
  • Posts: 1071
Re: AISmooth at VTBS?
« Reply #5 on: August 14, 2011, 06:24:04 PM »
i thougth there was also a program called 'ai seperation'
Yes it's an even better prorgram,

set settings accordingly
minimum sep 3
desired 6
heading int 20
refresh 10
no hold 5
reduce zone 30

Flights with stay 3 miles apart and maybe 1 go around for every 10+ landings