Author Topic: AIG Moving to New Server  (Read 4312 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline johanfrc

  • Administrator
  • Command Captain
  • *******
  • Posts: 18430
    • JCAI
Re: ** AIG Moving to New Server **
« Reply #15 on: January 10, 2019, 09:12:21 PM »
I just (15 minutes ago) tried to disable the option to send PM's. And after I saved it, I enabled it again and saved. I have no idea if it's working, but it's worth a try now.

Also got a message on my own site, saying the registration is not working either. Will have a look at that.

EDIT: It's correct the registration is broken too.
« Last Edit: January 10, 2019, 09:16:09 PM by johanfrc »
Regards

Johan Clausen

Offline sharklet_a319

  • AIG Technic
  • Command Captain
  • *****
  • Posts: 6645
Re: ** AIG Moving to New Server **
« Reply #16 on: January 11, 2019, 06:00:29 AM »
Can provide some more information, getting a database error when trying to send a message containing special characters: In this case "e`"
(see it doesn't work here either - but possibly it also didn't work before - can't tell)

Offline Ben

  • Administrator
  • Command Captain
  • *******
  • Posts: 2895
  • AIG Ops | Flightplanner | Private Pilot
Re: ** AIG Moving to New Server **
« Reply #17 on: January 11, 2019, 08:05:45 AM »
I wonder if the problem is the formatting in the database. Right now it's ISO-something, and there was an option to convert it to UTF-8, which supports special characters etc. This wasn't an issue on the old server, but I may need to convert it on the new server.