Author Topic: Reinstall with payware model  (Read 352 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline fly_ebos

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 7
Reinstall with payware model
« on: May 18, 2019, 04:46:48 AM »
Hi

So I have installed some airlines with the TFS A380 but now I have bought the FSPXAI A380 and would like to change it.
How can I reinstall an airline with OCI, eg Qatar, so that it now uses the payware model?

thanks!

Offline Kaiii3

  • AIG Technic
  • Command Captain
  • *****
  • Posts: 3102
    • Kai's AFD Studio
Re: Reinstall with payware model
« Reply #1 on: May 18, 2019, 07:13:15 AM »
Remove the Airline incl. the fltsim entries with AIM. Start an Onlinecheck and reinstall it

Offline fly_ebos

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 7
Re: Reinstall with payware model
« Reply #2 on: May 18, 2019, 07:31:11 AM »
got it! thanks

Offline Kwarazi

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 12
Re: Reinstall with payware model
« Reply #3 on: May 18, 2019, 10:11:16 AM »
So if I replace for example an A320 with the pay ware version I would have to delete all Airlines that use it and reinstall all of them or just one, just checking as it would be a lot of work for one plane.

Offline Kaiii3

  • AIG Technic
  • Command Captain
  • *****
  • Posts: 3102
    • Kai's AFD Studio
Re: Reinstall with payware model
« Reply #4 on: May 18, 2019, 11:09:27 AM »
So if I replace for example an A320 with the pay ware version I would have to delete all Airlines that use it and reinstall all of them or just one, just checking as it would be a lot of work for one plane.

well you are switching the model, this means all repiants are no longer useable and need to be redonwloaded for the specific model. I agree that removing all is not the best solution and I have already the point on my todo list for a easier process of doing so

Offline Kwarazi

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 12
Re: Reinstall with payware model
« Reply #5 on: May 18, 2019, 12:38:17 PM »
Thanks for your help again