Author Topic: Missing Widebodies  (Read 184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mauricekann

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 3
Missing Widebodies
« on: July 14, 2019, 11:35:47 AM »
Hey guys
I installed a few airlines e.g. Qatar and Lufthansa. With lufthansa I can see the 747 and a380 but not the a340 etc. same with Qatar no A350,330,777 I used the OCI. Am I missing something?

regards

Offline sharklet_a319

  • AIG Technic
  • Command Captain
  • *****
  • Posts: 5597
Re: Missing Widebodies
« Reply #1 on: July 14, 2019, 11:40:53 AM »
Pls post your missing.txt. (located in your AIM folder)

Offline mauricekann

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 3
Re: Missing Widebodies
« Reply #2 on: July 14, 2019, 11:54:52 AM »
I cant find a missing txt. Is that generated or should it be there automatic?

Offline mauricekann

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 3
Re: Missing Widebodies
« Reply #3 on: July 14, 2019, 11:59:12 AM »
under resources - AIM I only have FSADDONAIRPORTS.BIN and FSDEFAULTAIRPORTS.BIN

OCI_PAYWARE_SETTINGS XML

Offline sharklet_a319

  • AIG Technic
  • Command Captain
  • *****
  • Posts: 5597
Re: Missing Widebodies
« Reply #4 on: July 14, 2019, 12:02:42 PM »
Then start AIM and go to "AIM -> Flightplans -> Missing Fltsim-Titles"

pls take a screenshot and post it here.
« Last Edit: July 14, 2019, 12:10:10 PM by sharklet_a319 »

Offline sticky1202

  • Turbine 2nd Officer
  • ***
  • Posts: 213
Re: Missing Widebodies
« Reply #5 on: Yesterday at 11:47:28 AM »
Just a thought, make sure the airport where you're spotting has enough (big enough) gates/parking stands to support all of those heavies.

Jim
Jim