Author Topic: [OPEN] Flightsim.com  (Read 512 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IanHarr

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 30
[OPEN] Flightsim.com
« on: July 28, 2020, 02:10:39 PM »
I have installed most of the aircraft I wanted by using the one-click system. However, all these aircraft are from Avsim. I find it completely impossible to sign in to Flightsim.com.
I can sign in from outside AIG but from inside (e.g. cookies page) I get stuck in an endless loop of captcha challenges.
I have gone through 20 screens of these and it never resolves.
Is there any way to enter my log on details by the "back door"?

Regards
« Last Edit: August 03, 2020, 06:27:36 PM by Kaiii3 »

Online Kaiii3

  • AIG Technic
  • Command Captain
  • *****
  • Posts: 5103
    • Kai's AFD Studio
Re: Flightsim.com
« Reply #1 on: July 31, 2020, 03:30:04 AM »
do you know how to get the cookie values from your current web browser?

Offline IanHarr

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 30
Re: Flightsim.com
« Reply #2 on: July 31, 2020, 10:27:55 AM »
That is a bit beyond my knowledge.

Online Kaiii3

  • AIG Technic
  • Command Captain
  • *****
  • Posts: 5103
    • Kai's AFD Studio
Re: Flightsim.com
« Reply #3 on: July 31, 2020, 11:20:42 AM »
ok what browser are you using? I will try to give you a step by step guide

Offline IanHarr

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 30
Re: Flightsim.com
« Reply #4 on: July 31, 2020, 01:23:46 PM »
Google chrome Version 84.0.4147.105 (Official Build) (32-bit).

Thanks a ton.

Online Kaiii3

  • AIG Technic
  • Command Captain
  • *****
  • Posts: 5103
    • Kai's AFD Studio
Re: Flightsim.com
« Reply #5 on: July 31, 2020, 01:35:26 PM »
ok, will try to get it done during the weekend

Offline Skytraveler

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 1
    • Trans European Airways, VAG
Re: Flightsim.com
« Reply #6 on: July 31, 2020, 02:54:17 PM »
Installed AIM today.
Same problem here.

Offline jmagee

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 11
Re: Flightsim.com
« Reply #7 on: August 01, 2020, 06:48:41 PM »
Same here, I get a Cloudflare error "Checking your browser before accessing flightsim.com" with Ray ID changing every 5 seconds.

Offline Norman Bowman

  • Prop 1st Officer
  • *
  • Posts: 1
Re: Flightsim.com
« Reply #8 on: August 02, 2020, 02:56:02 PM »
I have a similar problem using Opera.

I can sign into flightsim using Opera under normal circumstances!

Online Kaiii3

  • AIG Technic
  • Command Captain
  • *****
  • Posts: 5103
    • Kai's AFD Studio
Re: [OPEN] Flightsim.com
« Reply #9 on: August 03, 2020, 06:27:53 PM »
not forgotton, but did not found the time yet ::rolleyes: