Author Topic: GCMap images not loading on Edge and Chrome  (Read 1114 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ronaldo747

  • AIG Dispatch Beta Tester
  • Turbine Captain
  • ***
  • Posts: 521
  • #avgeek
    • Mojave International Airlines - Virtual airlinesim airlines
GCMap images not loading on Edge and Chrome
« on: August 14, 2021, 10:02:18 AM »
Hi folks,

I have an issue since a while ago that I want to sort out now.

The gcmap images are not loading up in the postings, it shows a broken link icon. To see them correctly, I have to open up them separately into a new tab.

The issue appears on both Chrome and Edge (chromium base).

I think this is a problem on my end only and I need to fix some setting. Maybe someone can help me out?

Thank you in advance,
Ron
Kind regards, Ronald

P3Dv4 and v5; AIG Dispatch Beta Tester, AIController Beta Tester
http://www.airlinesim.aero

Offline johanfrc

  • Administrator
  • Command Captain
  • *******
  • Posts: 20917
    • JCAI
Regards

Johan Clausen

Offline Mark Fox

  • Turbine 2nd Officer
  • ***
  • Posts: 134
Re: GCMap images not loading on Edge and Chrome
« Reply #2 on: August 14, 2021, 01:30:23 PM »
Johan,


Thanks for that. Fixed same issue as OP in Chrome for me.
Mark

Offline Ronaldo747

  • AIG Dispatch Beta Tester
  • Turbine Captain
  • ***
  • Posts: 521
  • #avgeek
    • Mojave International Airlines - Virtual airlinesim airlines
Re: GCMap images not loading on Edge and Chrome
« Reply #3 on: August 14, 2021, 05:03:45 PM »
Fixed it as well.

Cheers, Johan. Thank you very much!  ::cheers:: :)
Kind regards, Ronald

P3Dv4 and v5; AIG Dispatch Beta Tester, AIController Beta Tester
http://www.airlinesim.aero